Ugrás a fő tartalomra

8900 Zalaegerszeg, Kinizsi u. 74.


92/313-583

Hírek


2023. febr. 12.
ZAOL

  Felnőtt intenzív szakápolók lesznek

  A Zalaegerszegi Szakképzési Centrum részeként működő Zalaegerszegi Független Vizsgaközpont az akkreditáció megszerzése után az ország több városában is szervezett képesítő vizsgákat.

  Felnőtt intenzív szakápolók lesznek

  Kiemelt cél a helyi, zalai képzések és felnőttképzők működésének segítése, tájékoztatta lapunkat Bubits Róbertné, a zalai vizsgaközpont vezetője. A Zala Megyei Szent Rafael Kórházban, a Pécsi Tudományegyetem Oktatókórház skill laborjában szervezett képzést követően felnőtt intenzív szakápoló vizsgát rendeztek január 31-én.

  „A képesítő bizonyítványok kiosztása után budapesti kórház felkérésének teszünk eleget a vizsgáztatás szervezésében”, tudtuk meg Vörösné Grünvald Annától, a Vizsgaközpont minőségirányítási vezetőjétől.

  Dr. Oroszlánné Pilipár Krisztina, az egerszegi kórház oktatási ápolási igazgatóhelyettese elmondta, hogy a koordinálása alatt működő, 2020-ban átadott skill labor folyamatosan segíti a szakképzést, helyet ad az ápoló képzés gyakorlati részének. Magas szintű szimulációs eszközökön tudják gyakorolni a megszerzett elméleti tudást a képzésben résztvevők, így a betegápolást megelőzően jártasságot szerezhetnek a vizsgálatok, illetve beavatkozások elvégzésében.

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  SZAKKÉPESÍTÉST SZEREZTEK

  SZAKKÉPESÍTÉST SZEREZTEK

  Az idei évben valósult meg a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum és a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Vármegyei Kirendeltsége együttműködésében a demencia gondozó szakmai képzés.

  2024. jún. 12.
  ZSZC
  Pedagógusnapra

  Pedagógusnapra

  Hálás köszönet a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum részeként működő szakképző intézmények oktatóinak, tanárainak!

  2024. máj. 31.
  ZSZC
  ERDÉLYI DIÁKOK SZAKMAI GYAKORLATA ZALÁBAN

  ERDÉLYI DIÁKOK SZAKMAI GYAKORLATA ZALÁBAN

  Május 24-én, pénteken tartotta a Liceul Technologic Electromures (Elektromaros Technológiai Líceum Marosvásárhely) 14 tanulója a szakmai gyakorlatuk végeztével az Erasmus + pályázathoz tartozóan az értékelő napjukat. Ennek keretében a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum, mint fogadóintézmény átadta a két hetes, hévízi szállodákban teljesített gyakorlati idő igazolásaként az igazoló oklevelet a diákoknak.

  2024. máj. 28.
  ZSZC


  KIMIKK

   • SZC logo fehér
   • Zalaegerszegi Szakképzési Centrum

    8900 Zalaegerszeg, Kinizsi u. 74.

   • Telefon: 92/313-583

    E-mail: info@zegszakkepzo.hu

    OM azonosító: 203067

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/000286


   2024Zalaegerszegi Szakképzési Centrum