Ugrás a fő tartalomra

8900 Zalaegerszeg, Kinizsi u. 74.


92/313-583

Egyéb képzéseink


Vállalkozási mérlegképes könyvelő

A képzés célja:
A Zalaegerszegi Szakképzési Centrum (a továbbiakban: ZSZC), mint felnőttképző felnőttképzés keretében azzal a céllal indít vállalkozási mérlegképes könyvelő képzést, hogy a képzésben résztvevőt felkészítsék a vállalkozás számviteléhez kapcsolódó feladatok ellátására, ezen belül a számviteli politika és kapcsolódó szabályzatok összeállítására, analitikus nyilvántartások vezetésére, gépi könyvelésre, beszámoló összeállítására, adókötelezettség teljesítésére, pénzügyi kimutatások összeállítására, elemzésére, ellenőrzésére stb.

A képzés célcsoportja:
Munkavállalók, fejlődni, továbblépni akaró személyek; az állami munkaerő-piaci vagy uniós támogatási formában részesülő személyek. Továbbá minden olyan egyén, aki a belépési feltételeknek megfelel, és a képzési programmal elérhető új szakmai képesítés megszerzését tűzte ki célként maga elé.

A szakmai képzés lezárásaként képesítő vizsga kerül megszervezésre, melynek sikeres teljesítésével vállalkozási mérlegképes könyvelő képesítő bizonyítvány szerezhető, amely államilag elmert szakképesítést tanúsít és munkakör betöltésére jogosít.KIMIKK

  • SZC logo fehér
  • Zalaegerszegi Szakképzési Centrum

   8900 Zalaegerszeg, Kinizsi u. 74.

  • Telefon: 92/313-583

   E-mail: info@zegszakkepzo.hu

   OM azonosító: 203067

   Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/000286


  2024Zalaegerszegi Szakképzési Centrum