Ugrás a fő tartalomra

8900 Zalaegerszeg, Kinizsi u. 74.


92/313-583

Hírek


2023. máj. 17.

  Hő- és hangszigetelő képzés

  A Zalaegerszegi Szakképzési Centrum iskolarendszeren kívüli felnőttképzés keretében indít hő- és hangszigetelő részszakma megszerzésére irányuló szakmai oktatást.

  Hő- és hangszigetelő képzés

  A képzés célja:

  A Zalaegerszegi Szakképzési Centrum iskolarendszeren kívüli felnőttképzés keretében indít hő- és hangszigetelő részszakma megszerzésére irányuló szakmai oktatást. Az oktatást sikeresen teljesítő el tudja látni a hő- és hangszigetelő szakember legjellemzőbb tevékenységeit, feladatait: épületek, épületszerkezetek hő- és hangszigeteléseinek elkészítését, javítását és bontását; homlokzat, lapostető, zöldtető és magastető, belső aljzat hőszigetelését vízszintes és függőleges síkban, továbbá képes hőszigetelésből tűzvédelmi borítás készítésére

  A képzés célcsoportja:

  Munkavégzésre irányuló jogviszonyban (munkaviszony, megbízási jogviszony, vállalkozás jellegű jogviszony) foglalkoztatottak, a saját elhatározásukból fejlődni, továbblépni akaró személyek; az állami munkaerőpiaci vagy uniós támogatási formában részesülő személyek.

  Továbbá minden olyan egyén, aki a belépési feltételeknek megfelel, és a képzési programban meghatározott kompetenciák megszerzését tűzte ki célként maga elé.

  A szakmai oktatás lezárásaként szakmai vizsga kerül megszervezésre, melynek sikeres teljesítésével hő- és hangszigetelő szakmai bizonyítvány szerezhető, amely államilag elmert szakképesítést tanúsít és munkakör betöltésére jogosít.

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  SZAKKÉPESÍTÉST SZEREZTEK

  SZAKKÉPESÍTÉST SZEREZTEK

  Az idei évben valósult meg a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum és a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Vármegyei Kirendeltsége együttműködésében a demencia gondozó szakmai képzés.

  2024. jún. 12.
  ZSZC
  Pedagógusnapra

  Pedagógusnapra

  Hálás köszönet a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum részeként működő szakképző intézmények oktatóinak, tanárainak!

  2024. máj. 31.
  ZSZC
  ERDÉLYI DIÁKOK SZAKMAI GYAKORLATA ZALÁBAN

  ERDÉLYI DIÁKOK SZAKMAI GYAKORLATA ZALÁBAN

  Május 24-én, pénteken tartotta a Liceul Technologic Electromures (Elektromaros Technológiai Líceum Marosvásárhely) 14 tanulója a szakmai gyakorlatuk végeztével az Erasmus + pályázathoz tartozóan az értékelő napjukat. Ennek keretében a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum, mint fogadóintézmény átadta a két hetes, hévízi szállodákban teljesített gyakorlati idő igazolásaként az igazoló oklevelet a diákoknak.

  2024. máj. 28.
  ZSZC


  KIMIKK

   • SZC logo fehér
   • Zalaegerszegi Szakképzési Centrum

    8900 Zalaegerszeg, Kinizsi u. 74.

   • Telefon: 92/313-583

    E-mail: info@zegszakkepzo.hu

    OM azonosító: 203067

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/000286


   2024Zalaegerszegi Szakképzési Centrum