Ugrás a fő tartalomra

8900 Zalaegerszeg, Kinizsi u. 74.


92/313-583

Hírek


2024. ápr. 18.
ZSZC

    ÚJRA VERSENYSIKEREK

    Diákjaink ismét eredményesen szerepeltek országos versenyeken.

    ÚJRA VERSENYSIKEREK

    A Rugalmas Tanulási Utak Program keretében Szegeden április 17-én szakmai versenyen mérhették össze szakmai tudásukat a Műhelyiskolai programban részt vevő tanulók két részszakmában az Asztalosipari szerelő, illetve a Bolti előkészítő részszakmában. A Zalaegerszegi Szakképzési Centrum részeként működő Zalaegerszegi SZC Ganz Ábrahám Technikum Műhelyiskolai képzésében részt vevő két tanuló a bolti előkészítő részszakma versenyszámban a legjobbnak bizonyult. Örömmel vette ár Forgács Vanda Tifani és Reismüller Péter az 1. helyezésért járó oklevelet és díjat. Ez az első alkalommal pilot formában történt megmérettetés azon fiatalok számára szólt, akik korábban az alapfokú tanulmányaikat nem tudták befejezni, viszont a program lehetőségével esélyt kaptak visszakerülni a tanulási folyamatba, ahol már szakmához is juthatnak.

    Felkészítő tanáruk és mentoruk Tóth-Fülöp Mónika méltán büszke tanítványaira, valamint az RTU program intézményi koordinátora, támogatója Borsos Eszter igazgatóhelyettes szintén elismeréssel számolt be a versenyeredményről.

    Szintén áprilisi siker született a 15-17. között Balatonakarattyán, az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központban a Honvédelmi Sportszövetség által megrendezésre kerülő VIII. Országos Haditorna Versenyen, amelyen 19 vármegye és Budapest legügyesebb középiskolai csapatai küzdhettek meg. Zala vármegyét ezúttal a Zalaegerszegi SZC Ganz Ábrahám Technikum 4 fős kadétcsapata képviselte. A csapat tagjai Gadányi Péter, Tóth Mátyás, Csete Marcell, Németh Benedek a különböző versenyszámokban elért eredmények összesítésében a megérdemelt 2. helyezést hozhatták el. A versenyeredmény bizonyítja a felkészítő oktatók, Varga Zoltán és Németh Dezső elhivatottságát is a kadét és a honvédelmi képzés iránt.

    Gratulálunk a Zalaegerszegi SZC Ganz Ábrahám Technikum ezen sikereihez, az eredményt elért diákoknak és felkészítő oktatóiknak.

    Megosztás

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Méltányossági kérelem

    Méltányossági kérelem

    A méltányossági kérelem letölthető a lentebb található linkre kattintva.

    2024. ápr. 29.
    ZSZC
    „A megújult szakképzés és a jövő városa” - Regionális Szakképzési Konferencia Zalaegerszeg

    „A megújult szakképzés és a jövő városa” - Regionális Szakképzési Konferencia Zalaegerszeg

    Regionális konferencia házigazdája volt 2024. április 19-én a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum. A felújított, impozáns Korona Szalon adott helyszínt a szakképzés 2019-től elindított megújulásához kapcsolódva és a vármegye székhelyének gazdasági fejlesztésébe illeszkedve az eddigi együttműködésekről és a további elképzelésekről szóló témának.

    2024. ápr. 29.
    ZSZC
    DOBOGÓS HELYEZÉSEK  A SZAKMA SZTÁR FESZTIVÁLON

    DOBOGÓS HELYEZÉSEK A SZAKMA SZTÁR FESZTIVÁLON

    Befejeződött a 2024-es év Szakma Sztár Fesztivál keretén belül megrendezésre kerülő versenysorozat.

    2024. ápr. 29.
    ZSZC


    KIMIKK

      • SZC logo fehér
      • Zalaegerszegi Szakképzési Centrum

        8900 Zalaegerszeg, Kinizsi u. 74.

      • Telefon: 92/313-583

        E-mail: info@zegszakkepzo.hu

        OM azonosító: 203067

        Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/000286


      2024Zalaegerszegi Szakképzési Centrum